Friet van Riet takeover
06/06: Friet
17.00 - 22.00 uur
Onze keuken wordt weer eens overgenomen. En deze keer door niemand minder dan door Friet van Riet! Friet van Riet ademt generaties van ambachtelijk frietbakken en is vernoemd naar Oma Riet die de familietraditie begon in de jaren ‘60. De viandellen en sitosticks die Bart en Lotte zelf maken, zijn inmiddels een begrip in en rondom de Bredase wijk ‘De Heuvel’. Ook het stoofvlees en de tartaarsaus naar familierecept zijn dikke favoRIETen. Perfect bij de verse friet die het vriendelijke team met veel aandacht voor kwaliteit bakt. Bühne en Friet van Riet hebben al vaker de handen ineen geslagen. Zo vind je bijvoorbeeld de rendang van de Kurriebaas standaard op de kaart bij Friet van Riet. Met deze take-over tovert Friet van Riet het snackbar-concept om in een heuse restaurant-stijl. Reserveer alvast je plekje, zodat je gegarandeerd een heerlijk frietje kunt komen eten, want vol=vol!
Reserveer je plekje. Wees snel; vol=vol ->